Minőségi átmeneti cipők

Képernyőfotó 2014-09-16 - 20.46.50

átmeneti cipők

Mint mindenki én is szeretnék tisztában lenni a lúdtalppal kapcsolatos dolgokkal, hiszen egyik gyermekem a legnagyobb odafigyelésem és igyekezetem ellenére is jelentősen befelé dőlő bokával éli napjait. Szeretném, ha erre valaki, valahol kínálna egy megoldási lehetőséget, megismertetné a legújabb kutatási eredményeket és nem lenne baj, ha mindez nem kerülne egy vagyonba. Addig is amíg megtalálom ezt a helyet és időpontot megpróbálok egyedül boldogulni és elindulni az egyáltalán nem egyszerű úton. Első lépésként megrendeltem a gyermekcipő webáruházból egy szupináló átmeneti cipőt és egy szupináló szandált az óvodakezdésre és elkezdtük intenzíven csinálni a konduktor ismerősömtől kapott lábtorna feladatokat. Ezek egyenlőre nagyon nehezen mennek kisfiamnak, de türelmesen haladunk és bízunk a sikerben. Remélem ezek együttesen használni fognak valamit, hiszen a legjobbat szeretném gyermekemnek és mindent megtennék annak érdekében, hogy a későbbiekben megjelenő, de most kialakuló fájdalmait megelőzzem.

Használtruha válogatott és originál

Képernyőfotó 2014-09-15 - 10.49.25

használtruha

Ahogy nő egy gyerek úgy változik az igénye és a stílusa is. A bébiruhákat még a szülők és a nagyszülők választják, a gyerekruhákat már a divat és a rajzfilmek diktálják a kiskamaszok pedig már saját maguk válogatják össze a ruhatárukat. Az a szülő, aki szeretne lépést tartani a divattal, szeretné, ha gyermeke stílusosan és korának megfelelően öltözzön, de ez ne terhelje meg túlságosan a családi kasszát, az a turkálókat is bevonja a ruhavásárlási körutakba. A használtruha nagykereskedések éppen ezért folyamatosan szállítják a gyerek ruhákat is a viszonteladók üzleteibe. Egyre nagyobb a kereslet irántuk, hiszen a kiskamaszok és a nagyobbak is szeretnek divatosak lenni, egyedi ruhákban járni, és ezeket a turkálókban biztosan megtalálják. Sokszor hallani ma már egy iskola folyosóján, hogy ez a kabát, szoknya vagy nadrág melyik turiból való. Egymásnak adják a gyerekek is a legjobb helyek címét, és ma már egyáltalán nem ciki, ezekből a kereskedésekből öltözködni. A lényeg ugyanis az egyediségen és a minőségen van.

Webáruház készítés és webshop fejlesztés előtt

webaruhazkeszitesA webáruház készítés előtt mindenki árajánlatokat kér vagy megnézi a fix csomag áras vagy a bérelhető webáruház rendszereket. A költséget nem csak ezek jelentik, mert a marketingre illik min. ugyanakkora összeget elkölteni.

Milyen költségek várhatóak?

  1. Vállalkozás indítás : A webáruház üzemeltetéshez alapítanod kell egy céget (BT vagy KFT). Az alapítás 100-150 ezer Ft között lesz. Az indításnál szükséged lesz ügyvédre is, érdemes vele megiratni az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot mert így kaphatsz egy kis kedvezményt.
  2. Webáruház fejlesztés : Ez a legfontosabb döntésed és költséged. Sokan spórolnak rajta és bérelhetőt indítanak, majd 2 hónap fejfájás és elérhetetlen ügyfélszolgálat után megkeresnek minket. Egyre több bérelhető webáruház tulajdonos dönt mellettünk és minden esetben pozitívan gondolnak vissza a jó döntésre. A webáruház fejlesztés komoly feladatok sora amit nem lehet félvállról venni. Egy jól megtervezett és megbízható webáruház rendszer kb. 250.000 – 500.000 Ft közötti összegből készíthető el. Vannak cégek akik 39.990 Ft-ot írnak ki a weboldalukra, de kb. 30 perc beszélgetés után ráraknak még 300 ezer ft-ot… Vigyázz a csalókkal, mert könnyen előfordulhat, hogy kifizeted az összeget de nem lesz jó és a cég elérhetetlenné válik, a pénzt se fizeti vissza mert jól tudja ilyen alacsony összegért nem viszed bíróságra az ügyet. Legutóbb egy ruhanemű webáruházzal jártunk így, hogy kifizettek 200.000 Ft-ot egy soha el nem készülő használhatatlan webáruház rendszerre és újra kezdték velünk (200.000 Ft-ot vesztettek el). A webshop persze már elkészült és hozza szépen a megrendeléseket :-)

Ipanema papucsok online

Képernyőfotó 2014-08-30 - 21.14.08

ipanema papucs

Üdék, légiesek, könnyűek, nagyon színesek és kényelmesek az idei nyár slágerpapucsai, az Ipanema papucsok és szandálok. A gyerekek és a fiatalok után már a közép és az idősebb korosztály is szívesen hordja ezeket a lábbeliket. Bár eredetileg a brazil strandok ihlette strandpapucsok a vízpart szerelmeseinek készültek, mára már mindenhol viselhetjük. A strandokról átlépdelhetünk velük a mindennapokba is. Bátran viselhetjük munkába menet, esti sétánál, bevásárlásnál, kerti parti alkalmával. A bámulatosan sokféle szín és minta közül mindenki talál magának megfelelőt. Van, akinek a gyümölcsös, a bringás, a mesefigurás, a pántos, a nagylábujjat is fogós, az állatmintás, a kockás, a pöttyös, a csíkos lesz majd a kedvence. A nyár az álmoké, az új barátságoké, a szórakozásé és a kényelmes lábbeliké. Korlátlanul és kötöttségek nélkül élvezhetjük ezt a pár hetet. Végre mindenki pihenhet és kikapcsolódhat, hogy azután feltöltődve térhessen haza.

Vibrációs hinta megrendelés online

Képernyőfotó 2014-08-31 - 12.31.58

vibrációs hinta

Egyre többet és jobbakat hallok ismerőseimtől a vibrációs padokról, melyek most élik országunkban is fénykorukat. Az emberek lelkesen és szívesen használják ezeket, hiszen jelentős mennyiségű időt lehet megspórolni a használatukkal, melyet más tevékenységre fordíthatunk az edzés után (vagy azelőtt). Népszerűsége persze nem csak az edzésre fordítandó időnek köszönhető, közre játszik benne az is, hogy a legtöbb embernek nincs heti több alkalommal is 45-50 perce arra, hogy edzőterembe menjen. Nem tagadom, én is a kényelmes testedzés híve vagyok és az egyszerű módját választom a testedzésnek, vagyis szívesen áldozok fel 10 percet az ebédidőmből, hogy leugorjak a földszinti terembe kicsit megmozgatni izmaimat. Itt több hölggyel és úrral is találkozok, akik az irodából kilépve a postára vagy boltba betérnek az első vibrációs paddal felszerelt fitneszterembe, leveszik cipőjüket és kosztümben, öltönyben álldogálnak 10 percig egy billegő gépen. A használat után mindannyian fittebben és frissebben indulnak el munkahelyük felé.

Különböző bélyegzők készítése Webáruházunkban

Képernyőfotó 2014-09-03 - 13.30.07

bélyegző készítés

Emlékszek, hogy iskolásként mennyire nem szerettem augusztus közepétől a naptárra nézni, hiszen egyre közelebbinek éreztem a szeptemberi iskolakezdést. Felnőttként sem hagyott el ez a rossz érzés, csak gyakrabban jelentkezik, hiszen hétfőtől péntekig, januártól decemberig kell megjelennem a munkahelyemen. Most talán csak annyival könnyebb a dolog, hogy nem kell hozzá mindenfélét bevásárolni és becsomagolgatni egyesével. Legalábbis a saját részemre. Kisfiamnak idén kezdődik ez a fajta készülődés, neki még logikus módon én és édesanyja fogjuk becsomagolni a tanszereit. Mivel sohasem szerettem ezt a dolgot megpróbáltam teljesen feleségemre bízni, aki kompromisszumot szeretett volna kötni, mely szerint ő becsomagolja, én pedig ráírom a gyerek nevét. Először nem akartam beleegyezni, majd eszembe jutott, hogy szólok bélyegző készítésével is foglalkozó barátomnak és nekem csak a füzetekre és könyvekre kell majd rányomnom az általa elkészített, színes festékpárnás bélyegzőt. Ha szerencsém van, a feladat megtetszik gyermekemnek is és megcsinálja magának.

Édesítő cseppek

Képernyőfotó 2014-08-30 - 21.02.12

édesítő csepp

Mikor múlt hétvégén meglátogattam barátnőmet a szokásos kávézásunk sem maradt el. Sajnos nagyon ritkán találkozunk személyesen, hiszen az ország két különböző megyéjében és különböző részében élünk, így nagyon megbecsüljük azt a néhány találkozást. Most tehát ismét nála töltöttem néhány napot és a reggeli kávé mellé egy érdekes kérdést is kaptam. Megkérdezte ugyanis, hogy cukorral vagy STEVIA fluid édesítővel. Nagyot néztem, hiszen nem tudtam, hogy ennyire egészségtudatosan él mostanában, így azt válaszoltam, hogy azzal iszom amivel ő. Erre behozott az asztalra egy kis üveget, melyben édesítő cseppek voltak. Csodálkozásomra elmondta, hogy a már évszázadokkal ezelőtt felfedezett növény a Stevia rebaudiana levelei harmincszor édesebbek a cukornál, kivonata pedig akár háromszázszor is édesebb lehet. Ez, mint kiderült nagyon hasznos, hiszen édesanyja is gyakran meglátogatja, aki cukorbeteg, így kávézása és teázása során csakis ezzel a számára is újdonságnak számító édesítőszerrel élvezheti az ízeket.