Shisharoma vízipipa ásványi kövek online

5999562300015_185Elég gyakran szoktam munkám során olyan ismerőssel beszélgetni, aki nálam sokkal jártasabb a vízipipázásban. Bevallom, én mindössze kétszer vagy háromszor próbáltam ki, így nem is igazán látok bele a vízipipázók világába. Ezeknek az ismerőseimnek köszönhetően tudok például arról, hogy a vízipipa dohány mellett létezik az ásványi kő, melyet mindenképpen érdemes kipróbálni.A Shisharoma már 10 millió éve várja, hogy megfelelő előkészítés után valaki leemelje a polcról, kerámiába kerüljön és felizzon újra, hiszen nem más ez, mint vulkáni eredetű kőmorzsalék. A szakemberek segítségével történő kiválasztás után a követ megfelelően őrlik, méret szerint válogatják, átszitálják, alaposan átmossák és közel 300 fokon eltávolítják belőle az oda nem illő ízeket és a nedvességet. A folyamat során nyert ásványi kövek apró mikrokapillárisai minden csepp folyadékot önerőből szívnak magukba, így bárki a saját ízlésének megfelelően tudja azokat ízesíteni a boltokban megvásárolható Shishasyrup segítségével.

Lakkzselé tartós, különleges csillogást kölcsönöz körmeinek

Képernyőfotó 2015-01-06 - 11.19.59Igen, eljött végre a december, ami nálam azt jelenti, hogy kivehetem végre éves szabadságomat nyugodtan és biztos lehetek abban, hogy nem fognak hirtelen berendelni dolgozni. Ez azért fontos, mert én csak ebben a nyugalmas időszakban mehetek el barátnőmhöz, hogy valós énemnek megfelelő körmöket varázsoljon nekem. Idén például mindenképpen szeretném kipróbálni, hogy hogyan áll nekem a metál lakkzselé, de ezt a fajta köröm kinézetet biztos vagyok benne, hogy főnököm nem nézné jó szemmel. Márpedig biztos vagyok benne, hogy a fényes fémhatású lakkzselé egyedi megjelenést fog nekem kölcsönözni, olyat, mely biztosan nem lesz egyetlen rokonomnak vagy ismerősömnek sem az éjféli misén a szülőfalumban. Az internetes fórumok szerint ráadásul a metál lakkzselé a megfelelő időben elkészítve egészen az új évig megmarad, hiszen tartós, akár három-négy hétig is különleges csillogást kölcsönöz körmeimnek, emeli megjelenésem bárhová is indulok el. Remélem elkészítés után is tetszeni fog és nem bánom meg döntésemet.

Wellmann konyhabútor nagy választékban

wecala_wideVége az egyhangú konyháknak! A Wellmann konyhabútorok újraöltözhetik a tűzhelyet és a környékét. Az ételek készítői végre éppen olyan elegáns, vidám és stílusos környezetben lehetnek, mint a nappaliban tartózkodók. A Wellmann konyhabútorokkal új fejezet kezdődhet a konyhában. Melegséget nyújtó curry sárga, elegáns fehér és fekete összeállítás, pezsdítő bordó is lehet ezentúl a háziasszony új birodalma. Csak a képzelet szabhat határt. A nyitott polcok, a rejtett fiókok, a hő-edzett üveg felületek tehetik még elegánsabbá és stílusosabbá az új konyhát. Tervezhetjük egyénileg is a polcok és az elemek összeállítását, így biztos, hogy mindennek lesz majd helye, hogy minden kézre áll majd. Az új konyhába majd a család többi tagja is szívesen jár majd. Így talán a háziasszonynak is akad majd egy pár új segítője az előkészületekben. Ízléses és különleges páraelszívók, gyönyörű mosogatótálak és csaptelepek tehetik még egyedibbé a lakás most megújuló helyiségét.

 

A fejlesztő játékok a kifinomítják a látását, és érzékelését

5369d2c646713-smallSajnos saját bőrömön érzem, hogy nincs könnyű helyzetben az, aki olyan gyermeknek szeretne ajándékba játékot vásárolni, akinek nem tökéletes a látása. Nekem évente többször is meg kell birkóznom ezzel a feladattal, hiszen közeledik a karácsony és a a születésnap, névnap mellett is több alkalom van, amikor a látássérült gyerekem öröméről is gondoskodnom kell. Választásnál mindig arra törekszem, hogy megerősítsem abban, hogy fogyatékossága ellenére is ugyanolyan gyerek és vannak neki is erősségei. Önbizalma fejlesztése érdekében már be is szereztem több életvitelét segítő eszközt és játékot. Ebben nagy segítséget nyújtott eddig is az Értéksziget webáruház, ahol több észlelés-, érzékelés- és finommotorika fejlesztő játékot lehet beszerezni. Ezek a játékok nem csak fejlesztik maradék látását és kifinomítják érzékelését, hanem biztosítják számára a csalás nélküli nyerés örömét is. Ezeknél mindenki nagyobb odafigyelés nélkül játszhat, hiszen az esetek nagy többségében a finom tapintással rendelkező gyerek nyer

Világítás fali és mennyezeti lámpákkal

mr16gombA világítástechnikában nagyon kedvelt megoldásnak számítanak a falra vagy mennyezetre szerelhető lámpatestek, melyeket formájuk miatt sokszor UFO lámpaként emlegetnek. Ezek gyakorlatilag csak elfele, vagy falra szerelt változat esetén oldalra világítanak. Kialakításuknak köszönhetően a fallal érintkező alaplemez fényvisszaverő képessége nagyon kicsi, ezért csak a fényforrás által leadott fény nagyjából fele hasznosul csak. Ez egy probléma a kompakt fénycsöves égők esetében is, de a normál izzóknál ezen felül még a felesleges fogyasztás és a nagy hőtermelés is nagy gondot jelent, ami miatt a lámpatestekbe nem javasolnak a gyártók 60 wattosnál nagyobb teljesítményű égő használatát. Ezek a problémák nem jelentkeznek viszont az ufo led izzó használatával. Ezek a fényforrások 75 wattos égő fényénél erősebben világítanak, és csupán 8,4 watt a teljesítményfelvételük. Olyan led lámpa típusok ezek, melyek az összes fényt a megvilágítandó felület irányába adják. Ez köszönhető a felépítésüknek, mert az összes led egy sík felületen helyezkedik el, így minden watt teljesítmény a megvilágítandó felület bevilágítására fordítódik. Ezért is lehet különösen jó megvilágítás / teljesítmény arányt elérni az ufo led izzók használatával. A felépítésük olyan, hogy az E27 foglalatba csavarás után a led lámpa váz része a foglalat körül nagyjából 180 fokban állítható, így pontosan be lehet állítani a világítás irányát, nem kell attól tartani, hogy ahol megszorul a menetben az izzó, abban az irányban fog fényt adni, és nem lehet rajta állítani.

http://www.ledfenytechnika.hu/e27-led-izzo/e27-ufo-led-izzo-710-lumen-160-84w-meleg-feher

Sportszer webáruház mindenkinek online a neten

Screen Shot 2014-12-22 at 12.43.24A küzdősportok régóta töretlen népszerűségnek örvendenek. Nincs olyan általános iskola, ahol ne tartanának hetente akár többször is box, judo vagy karate edzéseket. Az iskolák tornatermében és a kisebb helyiségekben jórészt a fiúk edzenek ilyenkor. Egyre több lány is űzi ugyan ezeket a sportokat, de még mindig inkább a fiúk vannak többségben. A gyerekek szívvel lélekkel küzdenek, tanulnak és kitartóan eljárnak az edzésekre. A mester, az edző feladata a tanítás a szülőké pedig az, hogy beszerezzék a szükséges felszereléseket. A küzdősportok ruháit, a kesztyűket, az öveket, a fogvédőket és a lábszárvédőket. Szerencsére az amúgy is leterhelt szülőknek ma már a sportruházatot és a sportszereket nem nehéz beszerezniük. Elég, ha este a gyerekekkel együtt leülnek a számítógép elé, és kiválasztják a sportszer webáruház termékei közül a hiányzó, szükséges darabokat. A futárszolgálat gyorsan házhoz szállítja őket és utána máris indulhat az edzés.

 

CRM rendszer szoftver mikro és kkv cégeknek

Screen Shot 2014-12-06 at 10.15.28Karácsonykor dömpingszerűen elárasztják a kereskedők és a szolgáltatók a vásárlókat, az ügyfeleket termékeikkel, szolgáltatásaikkal. Ember legyen a talpán, aki eligazodik ennyiféle ár, cikk és lehetőség között. Egyre másra hívják fel a call center munkatársai is jobbnál jobb ajánlatokkal az ügyfeleiket. Ahhoz azonban, hogy a marketing kampány sikeres legyen valami mást kell nyújtani, valami mást kell éreztetni a vevőkkel, mint a versenytársak. Ezt a pluszt adja a CRM rendszer. Ez egy vásárlóközpontú rendszer, amelyben nem a termékekről szól minden, hanem a vevőkről, az ügyfelekről. A szoftver lehetőséget ad, hogy a kisebb cégek és a középvállalkozások is megfelelően tudják kezelni azt a rengeteg fontos információt, amely előreviszi az eladást, amely megnöveli a szolgáltatások értékesítését. A vevő felé a marketing akkor lehet igazán gyorsan eredményes, ha tudjuk, hogy mire is van szüksége. Az érdeklődések, a panaszok és az elégedettségi visszajelzések, a keresések és a vásárlások utat mutatnak ehhez. A rendszer segít megtalálni mindenkihez azt a kaput, amellyel eljuttatható hozzá a termék vagy a szolgáltatás.

 

Kislakások konyhabútorai – kompromisszum nélkül

Az Admirál Konyhasúdió minden konyhabútor tervezéskor javaslatot tesz a legoptimálisabb összeállítás tervezésére, megvalósítására.

Képernyőfotó 2014-12-31 - 18.19.13A kis lakásokban is lehet gyönyörű, jól megtervezett, különleges konyhabútorokat tervezni, gyártani. Az Admiral Konyhastúdió büszke arra, hogy a lehetetlennek tűnő problémákra is megoldást nyújt.
A kis lakások konyhabútorianak tervezésekor különösen fontos, hogy felmérjük a leendő használója főzési szokásait, mert így tudjuk a legoptimálisabban megtervezni a konyhabútor összeállítást. A kis lakások konyhabútoraiba is el lehet helyezni minden szükséges beépíthető gépet, sütőt, főzőlapot, hűtőt és még a mai világban, a kényelmünket szolgáló 45 cm széles beépíthető mosogatógépet is. Azt nem mondom, hogy a lehetőségek határtalanok, de összehangolt munkával tökéletes konyhabútor kerülhet a kis lakásokba is.
A jól megválasztott színekkel, anyagokkal a kis lakások éke lehet a konyhabútor összeállítás is.

 

Sportkabátok az ősz slágerei

Képernyőfotó 2014-11-16 - 22.06.11Minden szabadidős tevékenységnek megvan a maga saját varázsa. Sokan kirándulnak, futnak vagy éppen kerékpároznak. Ha visszagondolunk, gyerekkorunkban biztosan mindannyian sokkal többet mozogtunk mint most, felnőtt fejjel. Szerencsére egyre többen vannak azok akik a régmúlt után    ismét belevágnak valamilyen sportba. Ha csak hobbi szinten űzik is, a javukra válik. A környezetemben is egyre többektől hallom, hogy újra sportcipőt és sportruházatot húznak ha jön a hétvége. Előkerülnek a szabadidő együttesek, a mellények és a futócipők. A legkitartóbbak akkor sem hagyják abba, ha jön a rosszabb idő. Egy kis szél, egy kis borús idő nem gátolja meg őket abban, hogy megtegyék a hétvégére kiszabott távokat. Őket segítik a melegebb pulóverek, a kesztyűk és a hegyek szerelmeseinek pedig nagyon jól jönnek a sportkabátok is. A ruházaton tehát nem múlhat az, hogy ősszel és télen is kimenjünk a szabadba. Így vagyok ezzel én is, nem maradok ki a sorból. Ha jön a hétvége, akkor szabad a mozgás!

Szakszerű kertépítés

Képernyőfotó 2014-11-03 - 16.05.51Sok ismerősöm el sem tudja képzelni, hogy miért tetszik nekem annyira a kertépítés. Ők nem látják benne a kihívást, ami egyáltalán nem baj, hiszen sok szakmásnál én sem értem, hogy miért is foglalkozik vele valaki. Mint ahogyan ők abban látják a kihívást, nekem a kerttervezés és a kertépítés jelenti a lehetőséget arra, hogy megvalósítsam önmagamat annak ellenére, hogy megrendelőimmel gyakran nem egyezik a véleményünk. Persze nem vagyok önző, meghallgatok másokat, de szakmai véleményemet megpróbálom érvényesíteni, hiszen én tudom, én látom, hogy a megrendelő által megépített kert hogyan is fog kinézni néhány év múlva, amikor megnőnek a fák, sűrűbbé válnak a sövények. Nem titkolom, volt olyan amikor csak azért nem vállaltam el a kertépítést, mert éreztem a tehetetlenséget és rosszat nem szerettem volna a kezem közül kiadni. Mára ezek a megrendelők rájöttek igazamra és nem egy esetben velem rendeztették át kertjüket, az én tanácsaimat meghallgatva jutottak álmaik kertjéhez, melyben azóta több kellemes napot is eltöltöttek.