Bonshop webáruházából rendeltem

bonshopAmióta a Bonshop webáruházából vásárolok én is, végre minden szépség- és egészségápolási terméket egy helyen be tudok szerezni, ráadásul néha felfoghatatlanul jó áron. Az akciós termékek a kedvenceim, hiszen van olyan, hogy 40-50%-kal olcsóbban hozzá jutok, kitűnő minőségű termékekhez. Nemrég például szerettem volna vásárolni egy alakformáló masszázsövhöz, mert a barátnőmnek nagyon sokat segített. Ő mondta, hogy konkrétan emlékszik, hogy a Bonshopban most akciós az X-Slim alakformáló masszázsöv. Megnéztem, és mivel az oldal tökéletesen átlátható, három kattintás után, már láttam is, hogy 19.500,- Ft-ról, mindössze 10.990,- Ft-ra le van értékelve. Nekem sem kellett több, azonnal megrendeltem. Nos, ezért mondom mindig, hogy az egyik legjobb webshop a Bonshop Webáruház, ahol valaha böngésztem. Mindig mindent megtalálok, amit vásárolni szeretnék, fantasztikus áron jutok hozzá a kedvenc termékeimhez, és mindehhez fel sem kell állnom a székből, mert csak bedobom a kosaramba.

Charity foundation csatlakozás

charity foundation

charity foundation

A Care Foundation adománygyűjtő csapatának legfőbb célja, hogy minél szélesebb körben terjesszen egy jó ügyet. (Support) Az internet segítségével, manapság már bárkihez eljuttathatjuk az üzenetet. Azért is örülünk ennek, mert így a fiatalabb generációt is sikeresen tudjuk buzdítani arra, hogy csatlakozzon hozzánk. Gyere te is, olvasgass kicsit a https://www.carefoundation.co.uk/ weboldalon, és győződj meg arról, hogy mi valóban egy fantasztikus cél irányába tartunk! Szólj másoknak is, hogy álljanak közénk, és tegyük együtt szebb hellyé a világot! Adományozz vagy önkénteskedj! Rengeteg rászoruló életét könnyítheted meg ezzel. Éhezők, árvák, nélkülöző gyermekek, beteg emberek, idős bácsik és nénik. Bárkinek segíthetsz te is, csak rajtad áll. Ha adományozol, nem feltétlenül kell pénzt adnod. Adhatsz ruhákat, ételt vagy már általad nem használt elektronikai eszközöket is. (Smartphone donation) De már egy mosollyal megszépítheted valaki napját. Csak rajtad áll. Care Foundation

Antibakteriális silgránit mosogató

silgránit mosogató

silgránit mosogató

Egy zárlatos konyhagép miatt tüzet kapott a konyhánk, és bár eltudtuk oltani a tüzet, még mielőtt nagyobb baj történt volna, a konyha tönkre ment, felújításra szorult. A biztosító fizetett, úgyhogy végre eltudtuk kezdeni és szépen mindent megvásároltunk, amit kellett. Egyébként annyi szerencse van talán a szerencsétlen helyzetünkben, hogy tudjuk mi az ami bevált az idők során, abból ugyan azt tetetjük be most is, vagy szerezzük be, ugye attól függ miről van szó. Ami pedig nem volt olyan jó választás három évvel ez előtt, ahelyett tudunk mást kitalálni. A mosogatót például mindannyian imádtuk és az idő sem fogott rajta, úgyhogy most is a blancomania.hu-ról rendeltünk egy megszólalásig hasonló silgranit mosogatót, mint ami előzőleg volt. Talán egy picit még modernebbek a vonalai, de összességében a már megszokott jót rendeltük újra. A konyhabútor elrendezésén viszont egy kicsit módosítottunk, mert a használat során megtapasztaltuk, hogy mi az amit nem tudunk annyira kihasználni.

Opel alkatrész Webshop online

vezérműszíj

vezérműszíj

Amikor korábban francia autóm volt, nagyon jól jött volna egy ilyen weboldalt, mint az opeleseknek.hu most. Mert akkoriban még a mostaninál is több alkatrészt kellett vásárolnom. De mióta lecseréltem a kocsit jobb a helyzet, alig kell valami hozzá, most bezzeg van szuper alkatrész webáruházam, ahonnan bármikor megtudom rendelni a szükséges Opel Meriva alkatrészt. Azért így is jól jön, hogy keveset kell a kocsit javítani, mert a rendesen cserélendő dolgok, például ugye olajcsere, pollenszűrő, olajszűrő csere és a vezérműszíj csere is újra- meg újra szükségesek. Bár utóbbi ritkábban, de akkor egy picit nagyobb tételt jelent anyagiakban. Éppen ezért nem szeretnék drágább helyen vásárolni, hiszen ugyanezt a minőséget kapom, csak a webshopban jóval olcsóbban. Egyszer kellett alkatrészt is vennem már, és örültem, hogy választhatok, hogy gyári alkatrészt szeretnék, vagy utángyártottat, hiszen had döntse el az ember maga és ne a bolttól függjön, hogy melyikhez tud hozzájutni.

Futárszolgálat gyorsan

futár

futár

Használt mobiltelefon web áruházat üzemeltetünk. Olyan futárcéget kellett választani, akik Budapesten is, vidéken is, és igaz ritkábban, de külföldre is szállítanak. A sok lehetőség közül a futar.hu futárszolgálatot választottuk, mivel mind a három kritériumnak megfelelnek. Budapesten többféle kiszállítási lehetőség közül is lehet választani. Általában az azonnali, vagyis max. 1 napon belüli kiszállítást választják. De vannak esetek, amikor sürgősebb, ekkor az expressz szállítást javasoljuk, ahol 1-3 órán belül a vásárlónál van a kiválasztott telefon. Vidéki, vagyis belföldi szállításnál a következő napon vehetik át a csomagot a megrendelőink. Külföldi, nemzetközi csomagküldésnél a földrajzi távolságtól függően történik a kiszállítás.  Mivel utánvétes szállítás van, ezért a csomag átvételekor történik a fizetés! Maximálisan meg vagyunk elégedve a futar.hu gyors futárszolgálat munkájával, mert precíz, gyors és megbízható munkát végeznek, ezért nagyon jó partnerkapcsolat alakult ki közöttünk.

A cégnél lehetett pályázni otthon végezhető munkára…

irodabútor budapest

irodabútor budapest

Ami nekem pont jól jött hiszen így is sokat kell ingáznom, utaznom az iroda és a lakás között. A főnök bele is egyezett, hogy én vezessem otthonról az egyik projektet. Rájöttem, hogy nem túl jó az étkezőasztaltól dolgozni, mert egy idő után kényelmetlen nem beszélve az étkező székről ami nem arra van kitalálva, hogy órákat üljön az ott ember. Ezért a nappaliból elkülönítettünk egy dolgozó sarkot. Amit a http://irodabutor-budapest.hu weboldalnak köszönhetően tudtunk úgy berendezni, hogy ideális legyen a munkavégzéshez. Nagyon jó ötleteket találtam a http://irodabutor-budapest.hu weboldalon és hasznos tanácsokat amiket alkalmaztam is az otthoni kis irodai sarkom berendezésénél. A bútorokat a http://teirodad.hu irodabútor web áruházból sikerült megrendelnem hozzá. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel és valóban jobb és kényelmesebb így az itthoni munkavégzés, mintha saját irodám lenne és pont ez volt a cél.

Aluminium redőny szerelés

aluminium redőny

aluminium redőny

A nyaralónkra szerettem volna már régóta redőnyöket szereltetni, mert mivel ott nem tartózkodunk sokat ezért ha nem vagyunk ott mindent bezárunk és elhúzzuk a sötétítő függönyöket de biztonságosabb masszívabb dolognak érzem az alumínium redőnyök felszerelését. A precizablakmagyarorszag.hu weboldalon ki is választottam egy motorizált alumínium redőny típust. A honlapon volt egy email cím ahova írtam és kértem árajánlatot. A Precíz Ablak Magyarország cég munkatársai felvették velem a kapcsolatot és egyeztettünk. Kijöttek a nyaralónkhoz és pár óra alatt felszerelték a motorizált alumínium redőnyöket az ablakokra és a teraszajtóra. Nagyon jól működnek és mikor elmegyünk jobban leszigeteli a házat. A precizablakmyarorszag.hu  oldalon lehet választani sima fehér műanyag redőnyök közül de nekem ez az alumínium redőny jobban tetszik, mert egy távirányító segítségével könnyen irányítható és még időzítőre is lehet kötni hogy automatikusan le és fel ereszkedjenek a redőnyük.

Szerintem a T-Flotta a balatoni programok királya

csapatepites

csapatepites

Szerintem a T-Flotta a balatoni programok királya. Két kalandjukban is volt szerencsém részt venni, és azt kell, hogy mondjam, fergeteges volt. Egyszerűen ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Az egyik ilyen program a csapatépítő, „The drunken crew” játék volt, ahol a Balaton közepén, hajós oktatásban volt részünk. Az egész csapatépítő játék egy forgatókönyv-szerű program volt. Olyan volt, mintha valós lenne minden. A vízirendőrség elszállította a hajó személyzetét, mert nézeteltérés alakult ki köztük. Onnantól kezdve, a cégtársaimmal, nekünk kellett navigálnunk a hajót. Így a csapatszellem is kialakult, és mindenki megpróbált együttműködni. Hihetetlen élmény volt. Mivel ez volt az egyik legérdekesebb program, amiben valaha részem volt, úgy döntöttem, megint a T-Flottát választom. A feleségem elvittem egy naplemente utáni hajózásra. Kaptunk koktélokat, és mikor teljesen besötétedett, lézer show indult a vízre vetítve. A nejem azt mondta, ez volt minden idők legromantikusabb randevúja.

London költöztető cég

London költöztető

London költöztető

A londoni házunkban tavaszi nagytakarítást akartunk csinálni. Rengeteget dolgozunk mostanában, alig van időnk élni, így fogalmam sem volt, hogy hogyan fogom ezt végigcsinálni. Kértem a férjemet, hogy álljunk neki ketten. Szegénykém persze odaállt, és egy hétvégén át csináltuk, de éppen annyira volt az idő elég, hogy rengeteg szemetet és felesleges holmit szedtünk össze mindenhonnan. Na, akkor aztán nem tudtuk, hogy ez a sok hulladék hogyan fog eltűnni az udvarunkból. A férjem kicsit mérges lett, látván, hogy sehol sem tartunk, csak a szemét gyűlt össze. Azonnal keresett egy szemétszállító céget, és szerencsére rátalált a fantasztikus 0-24 Transportra, akik nem csak a szemetünket szállították el, hanem takarítást is ajánlottak. A cég megannyi szolgáltatást nyújt azoknak, akiknek segítségre van szükségük, pl. költözködésnél. De ugyanígy vállalnak csomag- vagy bútorszállítást, motorszállítást, bútor összeszerelést, raktározást és még sorolhatnám. Ők voltak hát a segítségünkre, és nagyon hálásak vagyunk, nem csak a tökéletes munkáért, fantasztikus áron, de a jókedvért is, ami már csak hab volt a tortán.

Online papír és irodaszer bolt

papirbolt

papirbolt

Nemrég rátaláltam az Online Papírboltra. Ez egy olyan webáruház, ahonnan remek termékeket lehet rendelni, szintén remek árakon. Főleg iskolai kiegészítőket és irodaszereket árusítanak, de mindenféle írószerek, irodatechnikai termékeket, technológiai kiegészítőket is lehet vásárolni. Én nemrég például rendeltem egy bluetooth adaptert, valamint hordozható akkumulátort. Ezen kívül vettem még vezeték nélküli egér és billentyűzet készletet is, valamint a főiskolás óráimhoz is kellett ez-az. Innen vannak a különböző tollaim, tűfilceim, szövegkiemelőim. Még online katalógus is van, amit egyszerűen lehet lapozgatni. Számomra ez azért izgalmas, mert azelőtt még nem láttam ilyet sehol. Annyira remek. A kishúgom teljesen oda van érte. Mikor meglátta, hogy mennyi kiskutyás táska közül lehet válogatni itt, majd kiugrott a bőréből. Nem tudta eldönteni, hogy inkább pónilovas vagy kutyusos táskát szeretne-e. Szóval örülök, hogy ismerem már én is ezt a webshopot, mert mostantól minden főiskolás kellékemet innen rendelem.