Szállásfoglalás olcsó panzióban, kirándulás alkalmával

Screen Shot 2014-10-30 at 11.01.33Azzal a kérdéssel fordult felém a fiam, hogy mondjak pár szép kirándulóhelyet az országban. Az iskolai házi feladatához kellett minimum ötöt megnevezni. Ő már magától beírta az általa ismert helyeket, ahol együtt sokszor kirándultunk már, de újabb kis ötösért még tíz helyre volt szüksége. Az első, ami rögtön eszembe jutott az a Szalajka völgy volt. Annyira örültem annak, hogy szóba került ez a hely, hogy rögtön utána is néztem, mikor tudnánk együtt elmenni oda. Az interneten először is Szilvásvárad panziói és vendégházai akadtak fel a szálláshelyek szűrései után. Ezek közül hattól ajánlatot kértem és két nap múlva már pontosan tudtam, hogy hol is fogunk megszállni a hosszú hétvégén során. Nagyon régen nem jártam arrafelé, és most örülök, hogy a gyerekekkel együtt ismét felfedezhetjük a vízesést, a völgyet, a kisvonatot és a pisztrángos tavakat. Szép és élményekben gazdag kirándulás lesz ez. Ilyenkor ősszel egészen más arcát mutatja a természet. Lenyűgöző lesz a sokféle szín az erődben. A fiam és a lányom alig várják, hogy a közeli barlangokba is kiránduljunk, hiszen ők még soha nem voltak föld alatti cseppkőbarlangokban.

Női bio kozmetikumok a test szépítőszerei

Képernyőfotó 2014-09-24 - 15.33.57Hétvégén csajos szombatot tartunk, most éppen nálunk. Minden hónapban egyszer összejövünk mi, négyen és igazi hölgyekhez illő dolgokat csinálunk. Először is átbeszéljük, hogy kivel mi történt, majd jöhet egy finom kakaó, igen, mi még ragaszkodunk ehhez, majd előkerülnek a szépítőszerek is. Körömlakkok, sminkfelszerelések és persze mindenféle bio női kozmetikumok. Arcradírok, arcpakolások, krémek és testápolók. Ma már előkerülnek a szemránckrémek és az öregedésgátlók is. Ugyanis egyikünk sem szeretne idő előtt ráncokat és táskákat a szeme alatt látni. Mindenkiről pontosan tudjuk, hogy melyik a kedvenc illata, hogy melyik a kedvenc kréme és körömlakk színe. A nagy \”tatarozás után\” jöhet egy vígjáték és persze a kölcsönös fénykép nézegetés is. Jól megbeszéljük, hogy kinek melyik ruha áll a legjobban, hogy kinek milyen sármos az új hódolója és persze előkerülnek a munkahelyi sérelmek is. Ezekkel együtt teljes egy ilyen csajos este, és mindannyian tudjuk, hogy a jövő hónapban pontosan ugyanennyi megbeszélnivalónk lesz.

Budapesti lányok, fiúk intimgyantázásra fel!

Képernyőfotó 2014-10-15 - 15.14.11A lábamon általában saját magam gyantázok. A szőrszálakat ugyanis nem viselem el magamon. A borotva egyszerűbb, ám a visszanövés utána gyors és szúrós. Maradt a gyanta, amelyet már rutinosan kenek fel és tépek le havonta egyszer. Azonban a bőröm igen érzékeny, így előfordul, hogy egy napig pirosabb a bőröm, esetleg égető érzés is felléphet. Éppen ezért mindig hétvégén végezem a gyantázást, hogy hétfőre, mire újból munkába indulok már nyoma se legyen a dolognak. Az intim testrésznél azonban más a helyzet. Egyrészt, mert magamnak nem tudom megcsinálni, másrészt pedig még inkább félek az irritációtól. Éppen ezért profi szakemberhez fordultam segítségért. Ma már saját intimkozmetikusom van, aki jól tudja, hogy milyen érzékeny a bőröm és ehhez igazítja a gyantát és a kezelést is. Ma már az sem gond, ha éppen délelőttre kapok hozzá időpontot, hiszen pontosan tudom, hogy a délutános műszakot gyantázás után is könnyen viselem majd. Hiszen nyoma sem lesz az égő érzésnek. Hála neki és csodálatos kozmetikumainak. A speciális gyantának, a megfelelő technikának és a kiváló bőrnyugtató és bőrápoló krémeknek.

 

Tolatókamerával biztonságos a parkolás

Screen Shot 2014-10-17 at 10.26.51Sok újítás van manapság, ami inkább tűnik feleslegesnek, mint hasznosnak. Számos esetben tapasztalhatjuk azt, hogy a nagy áttörésnek hitt fejlesztés később nem igazolta magát. A tolatókamera és a tolatóradar biztosan nem ilyen. Amikor letettem az autóvezetői vizsgámat jó sok évvel ezelőtt, akkor a tolatási feladatnál megmondták, hogy hátranézve vagy tükörből kell-e majd megoldanom. A tolatókamerával felszerelt autóknál már nincs létjogosultsága egy ilyen kérdésnek. A kijelző segítségével pontosan tudni lehet, hogy mehet-e még hátra az autó, lassítsunk vagy álljunk inkább meg. Több lökhárító és rendszámtábla menekült volna meg a roncsolódástól, a sérüléstől, ha minden autón lenne ilyen felszerelés. Addig azonban, amíg a gyártók alapfelszereltségként nem adják minden kocsihoz, nekünk kell gondoskodnunk a biztonságos parkolásról. Tolatókamera vagy tolatóradar segítségével elkerülhetjük a felesleges sérüléseket, megspórolhatjuk a javítási költségeket és biztos, hogy ezután semmi nem marad figyelmen kívül a holt térben sem.

 

Jó ágykeret a kényelmes alváshoz

Screen Shot 2014-10-15 at 11.39.19Eldöntöttem, hogy másképpen fogom élni életemet és megpróbálok a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrálni. Szüleim szerint ideje is volt a szemem kinyílásának, hiszen az elmúlt években szépen fokozatosan leépítettem minden barátomat és rajtuk kívül a rokonaim is csak köszönőviszonyban lettek velem. Sajnos önsajnálatomra ráment a házasságom is, férjem már két éve beadta a válási papírokat és magához vette gyermekünket is. Ideje megráznom tehát magam és bebizonyítanom mindenkinek, hogy ha saját magam lehetek mire is vagyok képes. Első lépésként otthonomat teszem lakályossá, hogy a gyerek és férjem (hiszen még nincs minden veszve) is jól érezze magát régi otthonába. Ehhez a bútor webáruház segítségét fogom igénybe venni, ahol kedvemre válogathatok a fenyő bútorok között. Mindenképpen szeretném lecserélni a hálószoba bútorokat, már ki is néztem a megfelelőnek gondolt ágykeretet, a hozzá való matracot, egy komódot és az éjjeliszekrények közül is kiválasztottam két pácolt fenyő éjjeliszekrényt.

Reklámajándék, szóróajándék készítés

Képernyőfotó 2014-09-23 - 11.30.54

reklámajándék

A marketingeszközök közül a szóróajándékok nagyon jól működnek a céges konferenciákon, bemutatókon, termékismertetőkön. A kis költségvetésből is megúszható standard reklámajándékok, a bögrék, a sapkák, a tollak, a reklámédességek, a kulcstartók, a naptárak, a hűtőmágnesek, a pénztárcák, a léggömbök, a jegyzetfüzetek, a kitűzők, a nyakpántok gyártása, emblémázása kiváló ötlet ezekre az eseményekre. Ilyenkor ugyanis tömegével érkezhetnek akár a világ minden tájáról is a meghívottak, és ezek a tárgyak maximálisan alkalmasak arra, hogy hazafelé helyet kapjanak majd a bőröndökben. A lényeg ugye az, hogy otthon, a partner cég irodájában, lakásában is folyamatosan szem előtt legyünk, és emlékezzenek az itt elhangzottakra. Sok új megrendelés, megbízás jöhet létre a szóróajándékok segítségével, hiszen egy ötletelés, egy választás múlhat azon, hogy éppen szem előtt van-e még a cégünk a partnereinknél. Ezért ezek a kis ajándékok nélkül nem szabad megnyitni egy céges konferenciát, egy előadást vagy egy bemutatót. A legjobb az, ha mindenkinek előre összeállítunk belőlük egy kis csomagot, melyet majd magával vihet az esemény után.

 

Prémium ajándékok uraknak

Képernyőfotó 2014-09-24 - 14.02.22Vajon mennyire változtatja meg külsőnket egy új ruha, egy új frizura, egy új kiegészítő? Tudunk-e azáltal mások lenni, hogy eltérünk az egyébként szokásos stílusunktól? Alkalmazkodunk-e az éppen rajtunk lévő ruhához, vagy cipőhöz? Valószínűleg igen. Egy hölgy biztosan szépen kihúzza magát, ha magassarkút visel, ha elegáns az öltözéke, akkor annak megfelelően is viselkedik. Uraknál ugyanez a helyzet. Másképp érezi magát egy férfi, ha öltönyt és nyakkendőt, ha elegáns mandzsettagombot és és nyakkendőtűt visel, mintha sportosan öltözött volna fel. Minden stílusnak és viseletnek megvan a maga helye, a maga ideje. Érvényes ez a hölgyekre és az urakra egyaránt. Persze sportosan is lehetünk elegánsak és elegánsan is sportosak, de ehhez nagyon kifinomult érzék szükséges. Néha a hölgyek esetében egy új hajszín is óriási változásokat hozhat. Ehhez már másképp választhatja meg ugyanis a ruhák színeit, ez magával hozza a kiegészítők árnyalatváltozásait és persze új smink és új körömlakk is szükséges a tökéletes összhanghoz. Egyetlen tényező megváltoztatása megannyi más újítást is hoz maga után.

Minőségi átmeneti cipők

Képernyőfotó 2014-09-16 - 20.46.50

átmeneti cipők

Mint mindenki én is szeretnék tisztában lenni a lúdtalppal kapcsolatos dolgokkal, hiszen egyik gyermekem a legnagyobb odafigyelésem és igyekezetem ellenére is jelentősen befelé dőlő bokával éli napjait. Szeretném, ha erre valaki, valahol kínálna egy megoldási lehetőséget, megismertetné a legújabb kutatási eredményeket és nem lenne baj, ha mindez nem kerülne egy vagyonba. Addig is amíg megtalálom ezt a helyet és időpontot megpróbálok egyedül boldogulni és elindulni az egyáltalán nem egyszerű úton. Első lépésként megrendeltem a gyermekcipő webáruházból egy szupináló átmeneti cipőt és egy szupináló szandált az óvodakezdésre és elkezdtük intenzíven csinálni a konduktor ismerősömtől kapott lábtorna feladatokat. Ezek egyenlőre nagyon nehezen mennek kisfiamnak, de türelmesen haladunk és bízunk a sikerben. Remélem ezek együttesen használni fognak valamit, hiszen a legjobbat szeretném gyermekemnek és mindent megtennék annak érdekében, hogy a későbbiekben megjelenő, de most kialakuló fájdalmait megelőzzem.

Használtruha válogatott és originál

Képernyőfotó 2014-09-15 - 10.49.25

használtruha

Ahogy nő egy gyerek úgy változik az igénye és a stílusa is. A bébiruhákat még a szülők és a nagyszülők választják, a gyerekruhákat már a divat és a rajzfilmek diktálják a kiskamaszok pedig már saját maguk válogatják össze a ruhatárukat. Az a szülő, aki szeretne lépést tartani a divattal, szeretné, ha gyermeke stílusosan és korának megfelelően öltözzön, de ez ne terhelje meg túlságosan a családi kasszát, az a turkálókat is bevonja a ruhavásárlási körutakba. A használtruha nagykereskedések éppen ezért folyamatosan szállítják a gyerek ruhákat is a viszonteladók üzleteibe. Egyre nagyobb a kereslet irántuk, hiszen a kiskamaszok és a nagyobbak is szeretnek divatosak lenni, egyedi ruhákban járni, és ezeket a turkálókban biztosan megtalálják. Sokszor hallani ma már egy iskola folyosóján, hogy ez a kabát, szoknya vagy nadrág melyik turiból való. Egymásnak adják a gyerekek is a legjobb helyek címét, és ma már egyáltalán nem ciki, ezekből a kereskedésekből öltözködni. A lényeg ugyanis az egyediségen és a minőségen van.

Webáruház készítés és webshop fejlesztés előtt

webaruhazkeszitesA webáruház készítés előtt mindenki árajánlatokat kér vagy megnézi a fix csomag áras vagy a bérelhető webáruház rendszereket. A költséget nem csak ezek jelentik, mert a marketingre illik min. ugyanakkora összeget elkölteni.

Milyen költségek várhatóak?

  1. Vállalkozás indítás : A webáruház üzemeltetéshez alapítanod kell egy céget (BT vagy KFT). Az alapítás 100-150 ezer Ft között lesz. Az indításnál szükséged lesz ügyvédre is, érdemes vele megiratni az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot mert így kaphatsz egy kis kedvezményt.
  2. Webáruház fejlesztés : Ez a legfontosabb döntésed és költséged. Sokan spórolnak rajta és bérelhetőt indítanak, majd 2 hónap fejfájás és elérhetetlen ügyfélszolgálat után megkeresnek minket. Egyre több bérelhető webáruház tulajdonos dönt mellettünk és minden esetben pozitívan gondolnak vissza a jó döntésre. A webáruház fejlesztés komoly feladatok sora amit nem lehet félvállról venni. Egy jól megtervezett és megbízható webáruház rendszer kb. 250.000 – 500.000 Ft közötti összegből készíthető el. Vannak cégek akik 39.990 Ft-ot írnak ki a weboldalukra, de kb. 30 perc beszélgetés után ráraknak még 300 ezer ft-ot… Vigyázz a csalókkal, mert könnyen előfordulhat, hogy kifizeted az összeget de nem lesz jó és a cég elérhetetlenné válik, a pénzt se fizeti vissza mert jól tudja ilyen alacsony összegért nem viszed bíróságra az ügyet. Legutóbb egy ruhanemű webáruházzal jártunk így, hogy kifizettek 200.000 Ft-ot egy soha el nem készülő használhatatlan webáruház rendszerre és újra kezdték velünk (200.000 Ft-ot vesztettek el). A webshop persze már elkészült és hozza szépen a megrendeléseket :-)