Relay 1000 borítékológép

boritekologepVálassza Ön is vállalkozása számára a Relay 1000 borítékológépet, mely óránként 900 darab levél beborítékolás is képes, havi szinten pedig 4000 darabbal is elbír akár. Ezt a masinát kimondottan irodai környezetre tervezték, mely egy egyszerű és gyorsan működő berendezés. Napi postája beborítékolását néhány perc alatt elvégzi, így Ön sokkal hasznosabb munkákat is el tud végezni a felszabadult időben. Ennek a gépnek kezelése játékosan egyszerű, akárki számára könnyen és gyorsan megtanulható, a kijelzőn lévő ikonoknak és feliratoknak köszönhetően. Csak bele kell rakni a leveleket és a borítékokat a megfelelő adagolóba, kiválasztani a megfelelő programot és az indító gomb lenyomásával már hajtogatja is a lapokat és tölti a borítékokat. Többé nem kell kézzel borítékoljon, így hosszú távon ez egy rendkívül jó befektetés lehet. Válassza a Relay 1000 borítékológépet, és garantáltan nem fogja megbánni. További információkért látogasson el a http://www.boritekolo-gep.hu/relay-1000-boritekolo-gep/ weboldalra.

Kaputechnikai megoldások

kaputechnikaAmennyiben szeretné megtekinteni és kipróbálni az Alarm & Automatic System Kft. által forgalmazott kaputechnika rendszereket, és esetleg ki is próbálná őket, jöjjön el hozzánk Üzletünkbe és Bemutatótermünkbe: 2330 Dunaharaszti, Fő u. 44.
Ha kaputechnika: QMW.HU
Garázskapuink kiváló hőszigetelésű HÖRMANN, ECOTOR és DITEC szekcionált garázskapuk, melyek hosszú távra terveződnek.
A QMW professzionális redőnykapuk, TECKENTRUP redőnykapuk, ipari és kereskedelmi létesítményekbe, intenzív igénybevételre.
Cégünk a Fisher klíma technikát kínálja, az egészséges és tiszta levegőért.
Gyorskapuink DITEC gyorskapuk, rendkívül intenzív igénybevételre.
Néhány referenciánk:
- REÁL élelmiszer üzletek (Hatvan, Felsőpakony): automata ajtó;
- Regency Suites Hotel Budapest: 2 db. automata ajtó;
- Béres gyógyszergyár: 2 db. automata sorompó;
Vállalunk beszerzést, beépítést, szerelést, automatizálást, karbantartást és szervizt is.
Bővebb információért látogasson el a www.qmw.hu weboldalra.

Gyerekzsúr programok mesék köré szervezve

gyerekzsúr prgramJól emlékszem gyerekkoromból, hogy mekkora élmény volt egy-egy születésnap alkalmával meghívókat írni, és összehívni a barátokat egy gyerekzsúrra, hogy velünk ünnepeljenek. Azóta persze eltelt jó néhány év, és mivel már nekem is vannak gyerekeim sokszor nézelődök az interneten gyerekek számára készült oldalakon. Valamelyik nap belefutottam az alábbi oldalba: http://www.emi-gyerekprogramok.hu Igazából a szájam tátva maradt a hatalmas kínálat láttán. Az általános gyerekzsúron kívül még található 19 más tematikájú is, mint például Mesehős gyerekzsúr, Jégvarázs gyerekzsúr, Kalóz gyerekzsúr és még nagyon sok érdekes témakör, ami a gyerekeket érdekelheti. Nagyon szuper az egészben az, hogy nem csak budapesti megrendelőkre számítanak a készítők, hiszen vidéken is vannak igények a gyerekek körében. A legszimpatikusabb pedig az, hogy az ötletgazda és tulajdonos is egyben kétgyerekes családanya is, tehát aktívan benne van a gyerekzsúrok kialakításában és feltételezem, sok ötletet tud meríteni a gyerkőceiből.

Maszkmester képzés új technikák elsajátításával

maszkmester oktatásVilág életemben imádtam a horror filmeket. Mondhatni gyerekkorom óta ez a szenvedélyem és emiatt gyűjtő is vagyok. Rengeteg ilyen DVD-m van és ezzel kapcsolatos csecse becsék,figurák maszkok. Egyszerűen oda vagyok értük ezért beiratkoztam egy tanfolyamra. A maszkmester képzés mint a nevében is benne van az elmaszkírozást tanítja ami szerintem hihetetlenül izgalmas szakma. Ez nem egy átlagos megszokott munka amit szerintem mindenki meg tud csinálni. Nagyon jó kézügyesség és képzelőerő kell hozzá. Szerintem én mind a kettőben jeleskedem,de ezt majd az idő meg persze a szorgalmam fogja nagy részben eldönteni. Egy kicsit továbbá aggódom a tandíj miatt mert nem valami olcsó még ha kedvezményesen is tudok beiratkozni. Ettől függetlenül semmi sem tud eltántorítani attól,hogy belevágjak ebbe a különleges és egyedülálló szakmába. Minden erőmmel továbbá azon leszek,hogy miután elvégzem a maszkmester tanfolyamot minél előbb elhelyezkedjek a szakmába.

Gree klíma webáruház

Gree klíma

Gree klíma

Mi a Klíma17-et választottuk, amikor megvettük a vadonatúj klímaberendezésünket. Segítettek a választásban, árajánlatot is kaptunk. A holnapjukon nézelődtünk is sokat, hogy biztosan a tökéletes berendezést szereljük fel otthonunkba. Egy Gree klímaberendezést választottunk végül, és sosem volt még vele problémánk. Olvastunk is a honlapon arról, hogy most nagyon szeretik ezt a berendezést világszerte. Természetesen ez nem véletlen, hiszen egy igazán jó minőségű termék, ami pontosan azt csinálja, amit kell neki. A Klíma17-et választottuk arra is, hogy karban tartsák a gépünket. A karbantartás hosszútávon nagyon kifizetődő, fontos munkálat. A Klíma17 olyan munkálatokat végez el nálunk, mindössze 8000 Ft-ért, mint: elsődleges porszűrők portalanítása, folyóvizes lemosása, különböző szűrőbetétek lemosása, szükség szerinti cseréje, a hőcserélő tisztítása, fertőtlenítése, a nagyon elkoszolódott készülék teljes szétszerelése, tisztítása, valamint vegyszeres kezelés, fertőtlenítés, a baktérium, penész, gombatelepek kialakulásának megelőzésére.
Mindig mindent megcsinálnak, roppant alapos munkát végeznek, kedvesek és pontosak. Ezt nevezem én jó üzletnek.

Minőségi Kellys kerékpárok online

városi kerékpárKellys kerékpár itthon, Kellys bicikli testvéremnél. Nem véletlen, hogy mindkettőnk ezt a márkát választotta. Ami érdekes, hogy sosem márka alapján választunk. Mi a minőséget keressük, és ha megtaláljuk, ragaszkodunk hozzá. Épp így történt a Kellys biciklivel is. Úgy gondolom, hogy főleg egy kerékpárnál fontos, hogy megbízható legyen. Egy biciklit nem egy-két hónapra vásárolunk, sokáig a család része lehet, persze csak akkor, ha jól választunk. Ezen kívül pedig szerintem biciklinek muszáj lennie mindenkinek, hiszen a lehető legjobb sportolási lehetőség. Nem fogom újra felsorolni, mennyi érdeme és pozitívuma van egy kerékpárnak, mert már sokat írtam, na és nem hiszem, hogy szükség van arra, hogy bárkit meggyőzzek. A szabadság, jókedv és fittség jellemző rá. Imádok biciklizni. Átmozgat, épp annyira fáradok el, amennyire szeretnék. Egyszerűen imádom. Természetes, hogy van biciklim, mégpedig Kellys biciklim. Lehető legjobb, amit vehettem volna. Jó, igazából ajándék volt férjemtől. Egyértelmű volt, hogy Kellys-t vesz.

Csodálatos Imperial Four box küldés szeretetünk jeléül

Imperial four boxokA kollegám összeveszett a feleségével és emiatt elég rossz kedvvel jött be dolgozni. Hiába próbálta hívni vagy üzenni neki nem reagált. A kávézás alatt hiába próbáltuk felvidítani vagy tanácsokat adni úgy tűnt semmi nem használ. Aztán kitaláltuk. Küldjön neki virágot. Attól biztosan meghatódik majd és elfelejti a vitát, de legalább is egy kicsit jobb kedvre fogja deríteni. Nem sima csokrot hanem egy Imperial four boxot küldött neki. Mondta, hogy ez is virágcsokor csak másképpen értelmezve. Az imperial four box 32 szál rózsát tartalmaz. Ő vörös rózsát küldött de lehet választani fehéret, kéket, aranyat és még más színűeket, de egy dobozon belül csak három színt lehet variálni.  Egy dobozba fektetik a rózsákat ami spanyol papírral van bevonva és , hogy frissek maradjanak a rózsák mindegyik szál végén vagy egy kis fiola amiben víz van. A felesége mikor megkapta az imperial dobozt felhívta, hogy nem haragszik már de le kellett nyugodnia és azért nem regaált az üzenetekre meg telefonhívásokra mert akkor még feldúlt volt.

Buddhista termékek a vallást kedvelőinek

thangkaBevallom, én nagyon sokáig nem is tudtam, hogy van bárhol is a világban thangka, és ha hallottam volna létezéséről akkor sem tudtam volna mi is ez tulajdonképpen. A megvilágosodáshoz külföldre kellett utaznom és más kultúrájú, vallású emberekkel kellett megismerkednem. Egy Tibetből érkezett hölgytől hallottam először a tangka kifejezést és tőle tudtam meg azt, hogy mit is jelent. Szobájába bekopogva, majd belépve tűnt fel nekem egy gyönyörű selyem rátéttel készített festmény, mely azonnal elvarázsolt. Candana látva csodálatomat elmesélte egy tea mellett, hogy a thangka általában buddhista istenségeket, jeleneteket vagy egy mandalát ábrázol és hagyományosan nem keretezik be. Otthonában feltekert állapotban tárolja, de itt kitette falára, hogy otthon érezze kicsit magát családjától távol. A legtöbb thangka kisméretű, de akadnak több méter hosszúak is. Családja birtokában van egy nagyobb méretű thangka is, melyet nagyon rövid időszakokra ki is szoktak függeszteni otthonuk külső részére a vallási fesztiválok idején.

Műkörmös táskák online

műkörmös táskákEgy szépségszalonban dolgozom műkörmösként de nagyon sokszor előfordul, hogy házhoz is kimegyek a vendéghez. Ilyenkor általában rengeteg mindnet viszek magammal , mert van, hogy nem tudják előre , hogy milyen manikűrt, műkörmöt szeretnének és olyankor nagyon jól jön, hogy tudnak miből válogatni. Van egy nagy táskám de folyton összeborul benne minden. Amikor megérkezem a vendéghez mindig az az első, hogy kipakolom és átnézi, ötletet merít , hogy milyen legyen a körme. Volt, hogy csúnyán nézett rám az egyik vendég, hogy milyen kupis vagyok és nem e féltem a kellékeimet d emondtam, hogy nem az én hibám sajnos menet közben összeborulnak a dolgok. Ekkor határoztam el , hogy veszek végre egy műkörmös táskát. Mivel amúgy is fogyóban volt a készet felmentem a moonbasanails.hu weboldalra leadni a szokásos rendelésem de most ezúttal egy nagyon szép csillámos fehér műkörmös táska is bekerült a kosárba. Kivehető tárolóval. Amikor meghozta a GLS futár a szalonba majdnem kiugrottam a bőrőmből, hogy végre van egy rendes műkörmös táskám és nem fog ezentúl senki kupisnak nézni.

Kártyás és kódzáras beléptető

kártyás beléptetőA cégnél nagy átalakítások folynak, kintről haladunk befelé, homlokzati javítások és a külső üvegek javítása már nagyon aktuális volt, de új kapunyitót is vettünk. Most már a belső építkezések folynak lázasan, teljes a felfordulás. De a metroman.hu webáruháról rendelt kártyás beléptető rendszernek köszönhetően legalább ezen a téren rend van. Ez különösen most fontos, hogy a munkások ki-be járkálnak, azért nyomon követhető legyen ki hagyja el az épületet. Őket általában mi engedjük ki és be, a dolgozóknak pedig saját beléptető kártyája van. A megfelelő beléptető elektronika és elektromos zár egyáltalán nem került sokba és a régit már ideje volt lecserélni. Ráadásul sokkal egyszerűbb, mint kulcsozni volt korábban, a kollégák is jobban szeretik, a kártya kisebb helyen elfér, nem felejtik otthon, nagyon sok előnye van. A cég esetleges bővülésekor sem kell lecserélnünk mert nagyon sok kártyára programozható, így száz főig tutira jók vagyunk.